AnaSayfa / Genel / Kahve falında parasını bulmak

Kahve falında parasını bulmak

Kahve falında parasını bulmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında parasını bulmak gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Kahve falında bozuk paralar bulmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivende para bulmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında para cüzdan bulmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para kaybetmek ve bulmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında altın para bulmak uykusuz geceler yaşanacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde çok para bulmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir