Kahve falında paraların yandığını görmek

Kahve falında paraların yandığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, işlerinde kara geçeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, gülmeye hasret kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paraların yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Kahve falında para yandığını görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kağıt paranın yandığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paraların yandığını görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında paranın yandığını görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalettir.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanın yandığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin evinin yandığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin evinin yandığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top