AnaSayfa / Genel / Kahve falında para yerden para toplamak

Kahve falında para yerden para toplamak

Kahve falında para yerden para toplamak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yoğun stres altında kalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında para yerden para toplamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında yerde kağıt para toplamak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para yerden toplamak ün sahibi birisi olunacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Kahve falında yerden metal para toplamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yerde para bulup toplamak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden madeni para toplamak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para yerden para toplamak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir