AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ödemek

Kahve falında para ödemek

Kahve falında para ödemek sadece makamının değil kazancının da artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulur.

Kahve falında para ödemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Kahve falında yemek parası ödemek rakiplerinin üzüleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para ödemek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında bankaya para ödemek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında para ödediğini görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında para ödemek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında taksit ödemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yüksek hesap ödemek dolayısıyla işlerin bozulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik faturası ödemek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir