AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ödediğini görmek

Kahve falında para ödediğini görmek

Kahve falında para ödediğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, nahoş sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında para ödediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Kahve falında para ödemek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para ödemek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Kahve falında para ödediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bankaya para ödemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek parası ödemek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek hesap ödemek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kira ödemek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Kahve falında fazla hesap ödemek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir