AnaSayfa / Genel / Kahve falında para geleceğini duymak

Kahve falında para geleceğini duymak

Kahve falında para geleceğini duymak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yeni kişilerle tanışacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, geçmişi unutup geleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında para geleceğini duymak gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında para geleceğini duymak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeye geleceklerini duymak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında azrailin geleceğini duymak başını borçlardan kaldıramayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında para geleceğini görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gelecek tarih görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında gelecek bir tarih görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ondan faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında gelecekten kesitler görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir