AnaSayfa / Genel / Kahve falında para altın çaldırmak

Kahve falında para altın çaldırmak

Kahve falında para altın çaldırmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para altın çaldırmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında para ve altın çalmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında para altın çaldırmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında altın ve para çaldırmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para ve altın çaldırmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para çaldığını görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında eski para çalmak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan para çalmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir