Kahve falında papayı öldürmek

Kahve falında papayı öldürmek müjdeli haberler alınacağına, zayıflayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında papayı öldürmek gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında papanın öldüğünü görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında papayı öldürmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında papayı görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yakın birinin öldüğünü görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annemi tekrar öldüğünü görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Kahve falında akrep öldürmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top