AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket paket kahve görmek

Kahve falında paket paket kahve görmek

Kahve falında paket paket kahve görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paket paket kahve gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında türk kahvesi paketi görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paket kahve görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pakette kahve görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paket kahve almak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında paket paket kahve görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine işarettir.

Kahve falında kahve paketi görmek zorluklarını aşacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata paketi almak zengin için yoksulluğa, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi saklamak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir