AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlüye yardım etmek

Kahve falında özürlüye yardım etmek

Kahve falında özürlüye yardım etmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, borçlarından kurtulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında özürlüye yardım etmek gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında özürlülere yardım etmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında özürlü çocuğa yardım etmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü bir çocuğa yardım etmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında özürlü insana yardım etmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında özürlüye yardım etmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü birine yardım etmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğinin özürlü olduğunu görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir