Kahve falında özürlü olmak

Kahve falında özürlü olmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bol nimete kavuşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, sağlığını da kaybedeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında özürlü olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Kahve falında özürlü sandalyesi görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü çocuğu görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında özürlü el görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında özürlü hasta görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Kahve falında özürlü insan görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Kahve falında özürlü birinin yürüdüğünü görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında özürlü kadın görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir