AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlem ismini duymak

Kahve falında özlem ismini duymak

Kahve falında özlem ismini duymak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında özlem ismini duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Kahve falında özlem ismini duymak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özlem ismi görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında özlem duymak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına tabir olunur.

Kahve falında özlemle ağlamak kısmetsizlik yaşanmayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özlemle sarılmak borçların kısa sürede kapanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini özlemle öpmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hastaysa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında özlemle birine sarılmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Kahve falında birine özlemle sarılmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir