AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlem duymak

Kahve falında özlem duymak

Kahve falında özlem duymak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında özlem duymak gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Kahve falında özlem ismini duymak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında özlem duymak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında özlemle ağlamak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine özlemle sarılmak sevdiği kişilere kavuşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özlemle birine sarılmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında birini özlemle öpmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında özlem ismi görmek tecrübe kazandıracağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özlem görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir