Kahve falında özel taş görmek

Kahve falında özel taş görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel taş gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında özel taş görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında özel yeteneklere sahip olmak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özel harekatçı olmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel bölgeye ağda yapmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulur.

Kahve falında özel şöför görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında özel polis görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında özel okula gittiğini görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında özel uçak görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir