AnaSayfa / Genel / Kahve falında özel harekatçı olmak

Kahve falında özel harekatçı olmak

Kahve falında özel harekatçı olmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalettir.

Kahve falında özel harekatçı olmak gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında özel harekat polisi görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Kahve falında özel harekat görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında özel harekat olduğunu görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özel harekatçı olmak yolunda devam edeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine inanılır.

Kahve falında özel bölge kıl görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında özel bölgeyi görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Kahve falında özel bölgeyi traş etmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet eder.

Kahve falında özel ders almak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir