AnaSayfa / Genel / Kahve falında öz ablasını görmek

Kahve falında öz ablasını görmek

Kahve falında öz ablasını görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, lüks, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında öz ablasını gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında öz ablasını görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında öz abla görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öz abiyle evlenmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öz oğlunu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Kahve falında öz annesini görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öz dedesini görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öz abiyle kavga etmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında turgut özalı görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir