AnaSayfa / Genel / Kahve falında mars görmek

Kahve falında mars görmek

Kahve falında mars görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mars gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında mars görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mars gezegen görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mars gezegenine gitmek üstünlük elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında mars gezegenini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza rivayet eder.

Kahve falında marsa gitmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve mars görmek bereketinin artacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında marsupilami görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir