AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncaklara binmek

Kahve falında oyuncaklara binmek

Kahve falında oyuncaklara binmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisini işine veremeyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncaklara binmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında oyuncak ata binmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak trene binmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak arabaya binmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında oyuncaklara binmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncağa binmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kötü günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak inek görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek çalmak yediği ekmeğin verimli olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak fil görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir