AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak yıkamak

Kahve falında oyuncak yıkamak

Kahve falında oyuncak yıkamak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak yıkamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında oyuncak bebek yıkamak başını borçlardan kaldıramayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak yıkamak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak uçak görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok oyuncak görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak yarış arabası görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, dinamik olacağına yorulur.

Kahve falında sarı oyuncak araba görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz oyuncak görmek refaha erişileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak tır görmek eşi ile arasının açılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir