AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak sattığını görmek

Kahve falında oyuncak sattığını görmek

Kahve falında oyuncak sattığını görmek kazancında bereketin artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, dertlerinin biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak sattığını gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında bebek oyuncakları görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncakçıya gitmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak bebek elbisesi görmek keyifli sohbetler edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi oyuncak görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak ayı görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak satın almak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak araba hediye etmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak kaplumbağa görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir