AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak kaplumbağa görmek

Kahve falında oyuncak kaplumbağa görmek

Kahve falında oyuncak kaplumbağa görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Kahve falında oyuncak kaplumbağa görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak tavuk görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak kedi görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak köpek görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında oyuncak ütü görmek sağlığın bozulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak atlıkarınca görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında birine oyuncak bebek vermek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek öpmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir