AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak fare görmek

Kahve falında oyuncak fare görmek

Kahve falında oyuncak fare görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak fare gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Kahve falında oyuncak fare görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek olmak parasal durumun düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında oyuncakların canlandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında renkli oyuncaklar görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak ütü görmek kendi patronu olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek oyuncak bebek görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncağa binmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa oyuncak almak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir