AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak bebekle konuşmak

Kahve falında oyuncak bebekle konuşmak

Kahve falında oyuncak bebekle konuşmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, makam ve söz sahibi olacağına, neşeleneceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebekle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında oyuncak bebekle konuşmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak bebek yapmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında elinde oyuncak bebek görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak eşi ile problemler yaşayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak bebek satın almak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü oyuncak bebek görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek olmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna tabir olunur.

Kahve falında oyuncak barbie bebek görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir