AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikli oyuncak bebek görmek

Kahve falında gelinlikli oyuncak bebek görmek

Kahve falında gelinlikli oyuncak bebek görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikli oyuncak bebek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında gelinlik giymiş oyuncak bebek görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikli oyuncak bebek görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, darlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden oyuncak bebek almak çaresizliğinin büyüyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak bebek satmak şerefe ve izzete, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek yapmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında oyuncak bebek hediye almak günahlarının affedileceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı oyuncak bebek görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında bir sürü oyuncak bebek görmek maddi anlamda rahatlamaya, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir