AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuk göz görmek

Kahve falında oyuk göz görmek

Kahve falında oyuk göz görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, maddi zararın büyük olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında oyuk göz gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Kahve falında oyuk göz görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına inanılır.

Kahve falında dişi oyuk görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında dişini oyuk görmek üstün başarılar alacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında duvarda oyuk görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin oyuk olduğunu görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin oyuk olduğunu görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuk diş görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Kahve falında oyuk görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir