AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin oyuk olduğunu görmek

Kahve falında dişin oyuk olduğunu görmek

Kahve falında dişin oyuk olduğunu görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişin oyuk olduğunu gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında dişinin oyuk olduğunu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişin oyuk olduğunu görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini oyuk görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi oyuk görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda oyuk görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bir ömür olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç oyuğu görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında dişte oyuk görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuk görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir