AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek

Kahve falında arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek

Kahve falında arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, isteklerine kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla oyun oynadığını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Kahve falında arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oynadığın oyunu görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının oyun oynadığını görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin oyun havası oynadığını görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynadığını görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şans oyunu oynadığını görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir