AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobile bindiğini görmek

Kahve falında otomobile bindiğini görmek

Kahve falında otomobile bindiğini görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobile bindiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında otomobile bindiğini görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında siyah otomobil görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz otomobil görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Kahve falında eski bir otomobil görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında bordo otomobil görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işarettir.

Kahve falında otomobil çaldırmak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında otomobil tamir etmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir