AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobilde oturmak

Kahve falında otomobilde oturmak

Kahve falında otomobilde oturmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, daha güçlü hale geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında otomobilde oturmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında otomobilde oturmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir otomobil görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz otomobil kullanmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz otomobil görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında otomobil almak zor zamanlar geçirileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klasik otomobil görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında otomobil lastiği görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz otomobil almak zevki sefa içinde yaşayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir