AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil sürdüğünü görmek

Kahve falında otomobil sürdüğünü görmek

Kahve falında otomobil sürdüğünü görmek aile bireyleri ile tartışacağına, çok hayırlı haberler alacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobil sürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında otomobil sürdüğünü görmek sıkıntı yaşanacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin kamyon sürdüğünü görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında sürme sürdüğünü görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon sürdüğünü görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin oje sürdüğünü görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin ruj sürdüğünü görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının araba sürdüğünü görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir