AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil satın almak

Kahve falında otomobil satın almak

Kahve falında otomobil satın almak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otomobil satın almak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Kahve falında beyaz otomobil satın almak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında otomobil satın almak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında otomobil satın aldığını görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lüks otomobil satın almak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otomobilde oturmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak otomobil görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz otomobil görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz otomobil almak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir