AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil sahibi olmak

Kahve falında otomobil sahibi olmak

Kahve falında otomobil sahibi olmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, başarıların çoğalacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otomobil sahibi olmak gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Kahve falında otomobil sahibi olmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında otomobille gezmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında eski bir otomobile binmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında otomobil itmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz otomobil aldığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz otomobile binmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında otomobille gitmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında otomobil lastiği görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir