AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil içinde olmak

Kahve falında otomobil içinde olmak

Kahve falında otomobil içinde olmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında otomobil içinde olmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında otomobil içinde olmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Kahve falında otomobilin içinde olmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz otomobil görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otomobille gitmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında otomobil sahibi olmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yeni otomobile binmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha çok çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobille gezmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında otomobille yokuş çıkmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir