AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste kavga etmek

Kahve falında otobüste kavga etmek

Kahve falında otobüste kavga etmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, olumsuz haberler alacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sonunda mutlu olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste kavga etmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Kahve falında otobüste kavga etmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz otobüs görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında iki katlı otobüs görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüste ağlamak ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini otobüse bindirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yanlış otobüse binmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı otobüse binmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında otobüs kaçırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir