AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste gitmek

Kahve falında otobüste gitmek

Kahve falında otobüste gitmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında otobüste gitmek gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Kahve falında otobüsle umreye gitmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yeni mallara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle bir yere gitmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle eve gitmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle hızlı gitmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında hızlı giden otobüs görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste ayakta gitmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle okula gitmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle istanbula gitmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir