AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs kovalamak

Kahve falında otobüs kovalamak

Kahve falında otobüs kovalamak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs kovalamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Kahve falında otobüs kovalamak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovaladığını görmek kötü karakterli bir kadına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında hayvanların kovaladığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam kovalamak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni kovaladığını görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ev taşımaya işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği kovaladığını görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz kovalamak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında evden köpek kovalamak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir