AnaSayfa / Genel / Kahve falında otelde kaybolmak

Kahve falında otelde kaybolmak

Kahve falında otelde kaybolmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otelde kaybolmak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında otelde kaybolmak hayattan bıkmasına neden olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında otelde bulunmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otelde konaklamak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski otel görmek duygularının ön plana çıkacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında otel görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında lüks otel odası görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otelin yandığını görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında otel sahibi olmak hayır getirecek bir yola girileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir