AnaSayfa / Genel / Kahve falında otel görmek

Kahve falında otel görmek

Kahve falında otel görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yanlış işlere girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında otel gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında lüks otel odası görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında otelde tatil yapmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında otelde konaklamak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında otel kalmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok katlı otel görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında büyük bir otel görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apart otel görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında otel sahibi görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir