AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceğin içine girdiğini görmek

Kahve falında örümceğin içine girdiğini görmek

Kahve falında örümceğin içine girdiğini görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, insanlar tarafından sevileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümceğin içine girdiğini gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Kahve falında örümceğin ağzına girdiğini görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında örümceğin içine girdiğini görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağzına örümcek girdiğini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında örümcek ağını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümceğin ağ ördüğünü görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında örümcekleri görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında örümcek yemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir