AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceği elinde görmek

Kahve falında örümceği elinde görmek

Kahve falında örümceği elinde görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine yorulur.

Kahve falında örümceği elinde gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında örümceği eline almak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümceği elinde görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında elinin üstünde örümcek görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında örümceğin ağ ördüğünü görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı örümcek öldürmek kötü giden işlerin düzeleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında böcek örümcek görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iyi bir patron olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir