AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu erken bozmak

Kahve falında orucu erken bozmak

Kahve falında orucu erken bozmak her işten alnının akıyla çıkmaya, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında orucu erken bozmak gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Kahve falında orucu erken bozmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orucu erken açmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erken yaşta evlenmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin erken doğum yaptığını görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sıkıntılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında erken doğum yaptığını görmek bir bebek sahibi olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerden erken gelmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erken uyanmak onun her zaman başında olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erken doğmuş bebek görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir