AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda yatmak

Kahve falında ormanda yatmak

Kahve falında ormanda yatmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ormanda yatmak gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ormanda yatmak çevresinin genişleyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tropikal orman görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında orman içinde su görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ormana doğru yürümek şerefe ve izzete, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda çadır kurmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında orman ve yeşillik görmek hem hayatının kurtulacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ormanda avlanmak çok kolay bir hayatı olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir