AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda yangın görmek

Kahve falında ormanda yangın görmek

Kahve falında ormanda yangın görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, aç kalacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda yangın gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında orman yangın söndürmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında orman yangını söndürmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda yangın çıktığını görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında orman yangınını söndürmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rızkının bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman yangını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda yangın görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evde yangın çıktığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yangının ortasında kalmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir