AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda uyumak

Kahve falında ormanda uyumak

Kahve falında ormanda uyumak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Kahve falında ormanda uyumak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında ormanda uyumak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanlık alanda bulunmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında orman meyveleri görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda korkmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ormanda avlanmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda hayvanlar görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük orman görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik ve orman görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir