AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda kaybolmak

Kahve falında ormanda kaybolmak

Kahve falında ormanda kaybolmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda kaybolmak gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında orman içinde kaybolmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ormanlık alanda kaybolmak duaların boşa gideceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda kaybolmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında orman ve su görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla ormana girmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanlık dağ görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında ormanda ateş görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir