AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda oturmak

Kahve falında ormanda oturmak

Kahve falında ormanda oturmak kişinin başarılarının artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda oturmak gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında ormanda oturmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil bir orman görmek ünleneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla ormana girmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ormanda nehir görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda hayvan görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orman memuru görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda namaz kılmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir