AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü görmek

Kahve falında örgü görmek

Kahve falında örgü görmek çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında örgü gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında örgü dokumak yeni bir hayata başlayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Kahve falında örgü örüp sökmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında örgü yumakları görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında örgü lif görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örgü ipi görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, bütçesinin küçüleceğine rivayet eder.

Kahve falında örgü patik almak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında örgü kıyafet görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir