AnaSayfa / Genel / Kahve falında onur belgesi görmek

Kahve falında onur belgesi görmek

Kahve falında onur belgesi görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, feraha ermeye, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında onur belgesi gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Kahve falında onur belgesi almak kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında onur belgesi görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında onur ismi görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında onur görmek maddi güç elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında onur ismini duymak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav sonuç belgesi görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında takdir belgesi almak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir