AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişleri görmek

Kahve falında ön dişleri görmek

Kahve falında ön dişleri görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, gönlündeki gibi sevileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişleri gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında ön dişleri çektirmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ön dişleri çekmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek küslerin ve dargınların barışacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ön dişlerinin olmadığını görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ön dişleri ayrık görmek maddi anlamda rahatlamaya, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişlerini görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında ön dişleri aralık görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında ön diş sökmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir