AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü aç görmek

Kahve falında ölüyü aç görmek

Kahve falında ölüyü aç görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, karamsarlığa düşeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü aç gördüyseniz:

  • Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir.

Kahve falında ölünün aç olduğunu görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü aç görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün gözünü açtığını görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyeri açtığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek birçok işin birlikte yapılacağına, herkesin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni açmış gül görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Kahve falında aç insan görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında kapinin açik olduğunu görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir